Zwierzaki z Ukrainy

Jak wiecie, podczas ostatniego transportu karmy dla zwierząt z ogarniętej wojną Ukrainy, wróciły z nami do Polski psy oraz koty. Kilka psów i kotów już udało nam się ulokować w domach tymczasowych oraz w zaprzyjaźnionej organizacji. Jeden z psiaków pojechał do behawiorysty. Jednak pozostałe zwierzęta bardzo proszą o domy chociaż tymczasowe.

Ponieważ jest ich bardzo dużo, prosimy prosimy o następującą kolejność. Jeśli któreś ze zwierząt szczególnie Cię ujęło i chciałbyś dać mu dom tymczasowy lub stały, wyślij do Michała na numer 506 349 596 zdjęcie zwierzaka, napisz, że chcesz dać dom, a kilka minut później zadzwoń. Jeśli Michał ma zajęte (a często ma), oddzwoni. Gdyby nie oddzwaniał, zadzwoń ponownie. Wszystkie zwierzęta przebywają w Szewcach koło Poznania, odbiór osobisty po umówieniu się z Michałem. Konieczne jest podpisanie umowy.

Zapraszamy do współpracy organizacje, które mają miejsce, by przyjść pod swoje skrzydła któreś ze zwierząt. Zależy nam by te, które są już w Polsce szybko znalazły nowy dom tymczasowy lub stały, ponieważ ustalamy ze schroniskiem w Charkowie plan ewakuacji ich zwierząt w najcięższym stanie, więc potrzebujemy pilnie miejsca na kolejne zwierzęta.

Nadal prowadzimy zbiórkę karmy dla zwierząt z Ukrainy. Kolejny transport szykowany jest na przyszły tydzień. Paczki z karmą dla psów i kotów można cały czas wysyłać na adres Fundacja BENEK, ul. Orzechowa 15, 63-004 Szewce

z tytułem “Pomoc dla zwierząt z Ukrainy”
numer konta: 23102040270000110216926564

Dla wpłat z zagranicy:
PL23102040270000110216926564
Swift: BPKOPLPW

PAYPAL fundacja.benek@op.pl

Dla zwierząt z Ukrainy

Jeśli podasz swój e-mail, poinformujemy Cię o ich dalszych losach

Dla zwierząt z Ukrainy