Tego srokacza można adoptować wirtualnie!

Włóczykij nie miał żadnych szans. W momencie, gdy znalazł się u handlarza, który TIRami wywozi konie na rzeź wiedziałem, że jego jedyną szansą byliście Wy. Pełen nadziei i obaw jednocześnie zwróciłem się do Was o pomoc. Żadne słowa nie wyrażą w pełni jak bardzo Wam dziękuję i jak bardzo jestem wdzięczny za Wasz gest. Za Waszą pomoc. Za życie dla Włóczykija.
Zamieszkał w Benkowie, w Nowej Studnicy późną jesienią ubiegłego roku. Po kwarantannie dołączył do jednego ze stad i zdążył stworzyć swoją grupkę przyjaciół (wybiegi koni dużo się od licealnych korytarzy nie różnią 😃).

Niedawno został przeprowadzony, a właściwe przeprowadził rosłego wolontariusza na pastwiska – piękny teren ze stałym ogrodzeniem z lasem i jedynie 2 km od ośrodka. I stamtąd przypomina, że można wspierać jego utrzymanie (oprócz wyżywienia to również kowal, odrobaczania, wizyty weterynaryjne) w formie wirtualnej adopcji.

Dziękuję za każde wsparcie❤️

Historia Włóczykija – KLIK
Na czym polega wirtualna adopcja? Opis niżej:
  • Całkowity miesięczny koszt utrzymania Włóczykija to 800 zł, ale to od Ciebie zależy wysokość miesięcznego wsparcia. Dla naszych zwierząt ważna jest każda złotówka. Adopcja wirtualna wspiera utrzymanie, leczenie i opiekę kowalską wybranego konia. Jeśli zdecydujesz się na Włóczykija, będziesz od nas regularnie otrzymywał filmy, zdjęcia oraz informacje, co u niego słychać.
  • Napisz do nas – kontakt@fundacjabenek.pl, lub przez formularz TUTAJ a my przekażemy szczegóły.
  • Więcej o adopcji wirtualnej przeczytasz tutaj: https://fundacjabenek.pl/adopcja-wirtualna/

Może masz możliwość podarowania domu adopcyjnego któremuś z naszych podopiecznych? Kliknij poniżej i dowiedz się więcej 😊Lub zadzwoń do mnie (506 349 596 – wyślij SMS, jeśli nie odbiorę).

Nie dysponujesz możliwością przygarnięcia konia pod swoją bezpośrednią opiekę, ale chciałbyś aktywnie uczestniczyć w życiu swojego benkowego ulubieńca? Mamy dla Ciebie rozwiązanie w formie comiesięcznego wsparcia w wybranej przez siebie kwocie. Dowiesz się więcej o tej formie pomocy klikając niżej:

Pomóż odmienić los koni w Polsce – podpisz PETYCJĘ.

Pomoc dla Benkowa

Jeśli podasz swój e-mail, poinformujemy Cię o naszych działaniach

z tytułem „Wsparcie dla koni z rzeźni”

Pomoc dla Benkowa