Uratowaliście Kulkę. Dziękuję!

Szanowni Państwo, wszystkie uratowane ostatnio konie są już bezpieczne. W pierwszej kolejności śpieszę do Was z Kulką, bo batalia o jej życie była tak ciężka, że do samego końca nie mogłem uwierzyć, że jej się uda i będzie bezpieczna w stadzie fundacyjnych koni. Dzięki Waszej determinacji dziś nic jej już nie grozi. Dziękuję!

Kulka ze względu na to, że pokasłuje aktualnie odbywa kwarantannę wraz z innymi końmi ale niebawem już dołączy do swojego stada.

Popatrzcie na nią, zajrzyjcie w te piękne oczy. To wielka klacz, ale to ciągle dzieciak. W tym jej spojrzeniu jest zachwyt światem, taka dziecięca ciekawość i będąc dziś bezpieczna podchodzi zainteresowana tym co się do niej mówi.

Kulka 16 grudnia będzie miała urodziny, gdyby nie Wy, nie dożyłaby ich. Dziękuję ze wszystkich sił za to co robicie i zapraszam na film z tym cudownym koniem.

Jeśli ktoś z Was chciałby wspierać Kulkę i objąć ją wirtualną adopcją – zapraszam do kontaktu na nasz mail – kontakt@fundacjabenek.pl

z tytułem „Wsparcie dla koni z rzeźni”

Pomoc dla Benkowa

Jeśli podasz swój e-mail, poinformujemy Cię o naszych działaniach