We wtorek następny transport karmy do Ukrainy. Prosimy o wsparcie

Szanowni Państwo, w najbliższy wtorek, czyli 3 maja, Marek rusza znowu do Ukrainy z transportem karmy dla schronisk z Charkowa i Zaporoża.

Nasz magazyn pod Lwowem jest już pusty. Pracownicy schronisk zabierają regularnie wszystko co przywozimy i karma znika błyskawicznie. Z ostatniego transportu przekazaliśmy również 10 worków karmy dla prywatnej osoby, Pana Włodzimierza, który nie ma czym karmić swoich owczarków i poprosił nas o wsparcie.

Chętnych na karmę jest niestety więcej, niż jesteśmy w stanie obsłużyć. Potrzeby są ogromne i tylko dzięki Państwa wsparciu jesteśmy w stanie ułamek z nich zaspokoić. Dlatego prosimy gorąco, nie ustawajcie z pomocą dla zwierzaków z Ukrainy. One tam naprawdę nie mają co jeść. Potrzebny jest każdy worek i każda puszka karmy i za każdy jesteśmy głęboko wdzięczni.

Pomoc możecie Państwo przywozić lub przesyłać do Benkowa na adres: Orzechowa 15, 63-004 Szewce. Kontakt: 506 349 596, Michał.

Jeśli chcesz i możesz pomóc, prosimy o darowizny
z tytułem “Zwierzęta z Ukrainy”
numer konta: 23102040270000110216926564

Dla wpłat z zagranicy: