Twój 1% podatku – to 100% pomocy dla zwierząt!

Szanowni Państwo!

Chcialibyśmy przypomnieć, że trwa okres rozliczeń podatkowych, a Fundacja Benek jest Organizacją Pożytku Publicznego, tym samym możecie przekazać na rzecz naszych podopiecznych 1% swojego podatku.

❤️ Nasz KRS0000794938 ❤️

Wspólnie z Wami ratujemy zwierzęta, pomagamy ludziom, edukujemy. Prowadzimy ośrodek w Szewcach koło Poznania. Każdego dnia staramy się zmieniać świat na lepsze. Ratujemy, leczymy, rehabilitujemy, szukamy dobrych domów. Część zwierząt zostaje u nas do końca swoich dni. To te najbardziej wiekowe lub chore i wymagające specjalistycznej opieki. Benkowo to ich bezpieczne schronienie.

To Wy je karmicie, za co każdego dnia jesteśmy Wam wdzięczni. Nie mamy żadnych dofinansowań, działamy, bo wiele osób uznało, że warto wesprzeć właśnie nas. Wasz 1% to czasem kilka złotych. Ale nawet te kilka złotych to dla nas realna pomoc. Prosimy z całego serca, jeśli możecie, pamiętajcie o nas, rozliczając podatek. Bo nawet ta podarowana złotówka zmienia świat na lepsze.