camera, photography, lens-801924.jpg

Poszukiwany, poszukiwana…

Poszukiwana, poszukiwany…
WOLONTARIUSZ FOTOGRAF

Szukamy osób, które swoim talentem i czasem chciałyby wesprzeć nasze działania i wykonać zdjęcia zwierząt mieszkających w Benkowie. Czekają między innymi konie, psy, koty, wielbłądy, krowy, lamy, osiołki, kucyki, ptaki, lisy czy żubry. A to tylko część gatunków, jakie zamieszkują azyl w Szewcach koło Poznania.
Marzy nam się, by na stronie internetowej i w mediach społecznościowych było wiele materiału, ale brakuje nam czasu, sprzętu i talentu 😉 Jeśli Ty możesz pomóc — serdecznie zapraszamy.

Działamy od 11 lat. Uratowaliśmy blisko 2000 zwierząt. Prowadzimy warsztaty terapii zajęciowej w 31 placówkach, a w naszym ośrodku w Szewcach również hipoterapię, onoterapię i zajęcia edukacyjne. Nie zatrudniamy żadnego pracownika, wszystkie prace wykonujemy sami, bądź dzięki wsparciu naszych cudownych wolontariuszy.

Jeśli masz czas i chciałbyś swoimi umiejętnościami wesprzeć działania na rzecz zwierząt i dzieci, serdecznie zapraszamy w każdą sobotę i niedzielę, od 10 do 16.

Po prostu przyjedź, zrób zdjęcia i podziel się z nami swoją pracą. Z ogromną wdzięcznością przyjmiemy każde zdjęcia czy filmy dokumentujące życie w Benkowie. Ucieszymy się z każdej pracy, jaką nam podarujecie. Czy będą to zdjęcia profesjonalne czy amatorskie – będą dla nas równie cenne.
Adres na który można wysyłać zdjęcia: fundacja.benek@op.pl. Ważne jest by w mailu zawrzeć informację, kto jest autorem, oraz zezwolić nam na wykorzystanie zdjęć. A może już macie fotografie z Benkowa, którymi chcielibyście się podzielić? Wysyłajcie śmiało!

Serdecznie zapraszamy.

NASZ ADRES: