Prace w Nowej Studnicy – aktualizacja

W Nowej Studnicy, gdzie przygotowywane jest miejsce dla uratowanych przez Was zwierząt, prace idą pełną parą. Stawiamy już pierwsze wiaty dla koni i osiołków, dbając o to by miały suche i bezpieczne schronienie przed wiatrem, deszczem, upałem. Na filmie zobaczycie wiatę, w której będą mieszkały te najbardziej skrzywdzone przez los kucyki i osiołki. Dla nich będzie wygrodzony również bezpieczny, obszerny wybieg, z którego będą mogły korzystać wedle własnego uznania. Taki system utrzymania koni jest dla nich najzdrowszy i zapewnia zwierzakom możliwość realizacji swoich potrzeb gatunkowych. Staramy się by zwierzaki miały zapewnione optymalne warunki życia.

Kolejny raz chcemy Wam podziękować, że jesteście z nimi i z nami. Bo to dzięki Wam mamy możliwość pomagania. Dziś dostaliśmy kolejne paczki z potrzebnymi wkrętami, wiemy, że w drodze są kolejne, czekamy na obiecaną blachę na poszycie od jednej z firm, która od lat wspiera nasze zwierzaki. Przedsięwzięcie jest dla nas ogromne, ale dzięki Wam wiemy, że podołamy. Musimy. Wierzą w nas ocalone zwierzaki i nie możemy zawieźć ani ich ani Was. Dziękujemy!

z tytułem „Wsparcie dla zwierząt”

Pomoc dla Benkowa

Jeśli podasz swój e-mail, poinformujemy Cię o naszych działaniach

Pomoc dla Benkowa