4 tony karmy rozładowane we Lwowie

Szanowi Państwo.
Dziękujemy.
Dziękujemy z całego serca za wsparcie i zaufanie jakim nas obdarzyliście, bo to dzięki Wam, możemy dziś nieść pomoc zwierzętom i ludziom z ogarniętej wojną Ukrainy.
Dziękujemy Wam.
W nocy ruszyliśmy ponownie w drogę. W tej chwili jesteśmy już po rozładunku we Lwowie, gdzie w bezpiecznym miejscu została założona karma dla zwierząt ze schroniska w Charkowie. Jak poprzednio, zostanie ona odebrana transportem zorganizowanym przez opiekunów zwierząt. Dołączyliśmy też pomoc dla tych ludzi..
Ci wspaniali ludzie z narażeniem życia walczą o swoich podopiecznych. Z miłości i troski dokładają wszelkich starań by one przeżyły i nawet ostatni ostrzał, gdy został całkowicie zniszczony jeden z budynków, kolejne uszkodzone, a kilka psiaków poniosło śmierć, nie sprawił, że porzucili swoich czworonogach przyjaciół.
To bohaterowie.
Darzymy ich ogromnym szacunkiem.
Takim szacunkiem darzymy również Was, bo większość z Was zna nas tylko z internetu i telefonu, a pomimo tego obdarzyliście nas ogromnym zaufaniem, odpowiadając tak licznie na naszą prośbę. To dzięki Wam możemy tam jeździć. To dzięki Wam mamy tyle karmy. Tyle pomocy. Dziekujemy jeszcze raz z całego serca. Robimy co możemy, by Wasze wsparcie było jak najlepiej wykorzystane.

z tytułem “Pomoc dla zwierząt z Ukrainy”
numer konta: 23102040270000110216926564

Adres banku
PKO Bank Polski SA Oddział 1 w Swarzędzu