Amorek nadal w klinice

Przychodzimy do Was z nowymi informacjami od Patrycji i Amorka. Koń nadal przebywa w szpitalu, ale jego stan się poprawia. Gorączki nie ma. Ładnie je siano, dostaje już troszkę paszy i sam pije. Jelita pracują, wszystko wraca tutaj na właściwe tory. Rany niestety jeszcze zaropiałe, ale lekarz prowadzący mówi, że są zakażone i jeszcze trzeba czasu, żeby się wygoiły.
Jeśli nic się nie zmieni i nadal z każdym dniem będzie coraz lepiej, Amor za tydzień będzie mógł opuścić klinikę i leczenie będzie kontynuowane już w jego domu.

Jednak każdy dzień w szpitalu to kolejne wysokie koszty, które trzeba będzie uregulować w dniu odbioru konia. Na tę chwilę brakuje pieniędzy, by całkowicie pokryć już wystawione faktury, a dojdą kolejne.

Bardzo dziękujemy za dotychczasową pomoc i z całego serca prosimy o dalsze wsparcie dla Amora i Patrycji. Bez Waszej pomocy nie uda się uregulować faktur za ratowanie życia Amorka.

Więcej KLIK

Dziękuję za wsparcie

z tytułem „Wsparcie dla koni z rzeźni”

Pomoc dla Benkowa